Индуктивно зарядно устройство Magsafe Charging Stand

  • Кат. номер: 5902693708780
Цена: 46,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Magsafe Wireless Charger 15W индуктивно зарядно от LVN System LV0878

Това е удобна стойка за зареждане за съвместими смартфони iPhone с технология за зареждане MagSafe™ с максимална мощност от 15 W.

Полезна джаджа на всяко бюро

Благодарение на технологията MagSafe™, вашият iPhone се превръща в личен органайзер веднага след като го допрете до станцията. Закачете устройството на зарядното устройство и го поставете хоризонтално, за да превключите автоматично вашия смартфон в десктоп режим, където можете да показвате голям часовник, календар, да проверявате известия или да стартирате рамка за снимки (изисква iOS 17).

Забравете за допълнителния кабел

Не е нужно да носите Lightning кабел със себе си в офиса, за да заредите телефона си. Свързвате станцията с USB-C кабел (включен) и зареждате телефона си безжично с помощта на технология за бързо зареждане.

Минималистичен стил и максимална функционалност

Зарядното устройство се състои от естетична основа, изработена от полиран алуминий и черен матов панел за зареждане. Освен да преглеждате известия или календар в пейзажен режим, можете също да извършвате видео разговори или да гледате съдържание, докато зареждате телефона си.

Технически данни

  • Мощност: Макс
  • Захранване: USB-C
  • Дължина на кабела: 1м
  • Съвместимост: Apple iPhone (12 и по-нови)