Стойка за два монитора LEVANO SYSTEM M2 Pro

Цена: 94,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

M2 Pro стойка за два монитор

Това е подвижна стойка с механична пружина за монтиране на два монитора със системата VESA, идеално решение за хора, които ценят свободното пространство на бюрото си и прецизно настройват позицията на монитора според предпочитанията си.

Механична пружина - защо си заслужава?
Благодарение на използването на механична пружина вътре в двете рамена, можете да хванете и преместите монитора във всяка равнина само с един жест на ръцете си, без да използвате никакви инструменти. Просто. След като преместите монитора, той просто ще остане на това място.

Отличната функционалност и широка гама от настройки правят M2 Pro много издръжлив. Механичната пружина осигурява много дълъг експлоатационен живот и не губи сила с времето.
Лесното регулиране на задвижващия механизъм осигурява капацитет на повдигане от 2 до 9 килограма, което прави държача готов за използване с повечето монитори с диагонал до 34 инча, както в стандарта 16/9, така и с ултрашироки панели. Можете да прекарате кабелите, идващи от монитора, през функционалния канал под рамото, поддържайки естетическия ред на станцията.
M2 Pro има и функция Pivot - можете да завъртите монитора на 90 градуса надясно или наляво, за да работите с вертикален дисплей. Страхотно решение за програмисти, работещи с код за дълги периоди от време, копирайтъри или като допълнителен дисплей за стриймъри, които често гледат чата със зрители.

Можете да регулирате монитора практически във всяка равнина:
● Височина на монитора
● Ъгъл на наклон
● Ориентация (вертикална/хоризонтална)
● Завъртане
● Разстояние от стената


Какво е най-важно:
● VESA система 75x75 mm и 100x100 mm
● Натоварване от 2 до 9 килограма
● Регулируема механична пружина
● Стоманена, здрава конструкция
● Завъртане - 90° завъртане
● Регулируем ъгъл на наклон 90°/-90°
● Пълно завъртане на рамото на 360°
● Регулиране на разстоянието от стената
● Водач на кабела
● Монтаж със скоба или директно върху плот
● Quick Release система - демонтаж без отвиване на плочата от монитора
● Монтаж на много тънки плотове: от 10 мм


Елегантен и стилен
Завършен в черно прахово покритие, стойката Levano M2 Pro изглежда много добре и пасва на всяка работна станция. Той ще работи добре в офис среда сред елегантни, ергономични аксесоари или игрална среда с усъвършенствано осветление.
Праховото покритие осигурява двойна устойчивост на износване, избледняване и надраскване - благодарение на това незначителните инциденти по време на монтаж или транспорт вече не са заплаха.
На свой ред, компактната скоба за маса заема минимум място в сравнение с традиционната основа за монитор, така че печелите ценно пространство за полезни малки предмети. Освен скоба за ръбове на плота, в комплекта има и елемент за закрепване на дръжката директно към плота - ако имате плот с отвор, можете да го използвате, за да монтирате рамото в него.