GAMING СТОЛОВЕ VERTAGEAR RACING SL5000

  • Марка: VERTAGEAR
  • Кат. номер: 5902693787822
Цена: 926,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Vertagear VG-SL5000

Комфорт, който никой друг геймърски стол не може да осигури!


Търсите ли геймърски стол, който е перфектен за дълги часове на интензивна игра? Уникалният модел SL5000 ви очаква в колекцията игрални столове S Line Vertagear! Този стол за игри ще ви осигури максимален комфорт и усещане за контрол върху играта, дори ако прекарате много часове в неговия свят без почивка. Възможността за регулиране на подлакътниците, регулиране на височината и ъгъла на облегалката ще ви позволи да забравите за болката в гърба, врата или ръцете веднъж завинаги.
Комфорт, съчетан с елегантен дизайн
Не е нужно да се отказвате от ексклузивен дизайн заради комфорта. Геймърският стол SL5000 съчетава и двете характеристики. Забравете за компромисите! Фотьойлът дължи модерния си дизайн на комбинацията от висококачествена PVC кожа и PU кожа. Тази комбинация от материали не само изглежда изключително ексклузивна, но и е отговорна за изключителната мекота на фотьойла и лекотата на почистване. Благодарение на него можете да се храните без притеснение по време на игра, без да се притеснявате за разляти напитки или трохи от храна. В крайна сметка никой от нас не обича да напуска екрана и да прекъсва играта, за да се нахрани. Тапицерията на Vertagear VG-SL5000 е трудна за повреждане.

Поддържайте своя геймърски стол безупречен за дълго време, дори при интензивна употреба! Освен това подплатата не акумулира топлина, което допълнително повишава комфорта по време на дълги часове игра.

РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА (mm):1235-1335 мм
ШИРИНА НА ГЪРБА НА РАМЕНЕТЕ (mm):490 мм
ШИРИНА НА ГЪРБА (mm):520 мм
ШИРИНА НА СЕДАЛКАТА (mm):575 мм
ДЪЛБОЧИНА НА СЕДАЛКАТА (mm):480 мм
ЦВЯТ:Черно бяла
МАТЕРИАЛ:PUC кожа
ТИП ПЪЛНЕЖ:UPHR гъба
ТИП ПОДЛАКТНИЦИ:4D
ДОПЪЛНИТЕЛНИ АКСЕСОАРИ:Възглавница за врата и кръста
ЪГЪЛ НА НАКЛОНА:80° до 140°
ТИП АКТУАТОР:Актуатор от клас 4
МАКСИМАЛНО НАТОВАРВАНЕ:150 кг
НЕТО ТЕГЛО:25,9 кг