Гейминг бюро FALCON 1.0

  • Кат. номер: 5902693781103
Цена: 283,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бюро за игри Falcon 1.0 - ергономичност и функционалност в едно!

Всеки, който редовно играе на компютър или друго устройство за игри, като игрова конзола, знае отлично, че правилното бюро е от голямо значение. Той трябва да подреди огромно количество кабели,  за да улесни по-дългите игрови сесии и да осигури подходящ комфорт. Едно от тези игрални бюра е бюрото Falcon 1.0 - GS8110.

Какво трябва да бъде едно добро игрално бюро?
Геймърските бюра са малко по-различни от теоретично "обикновените" такива, които използваме в офисите и на други места, където компютърът не се използва предимно за игри. Геймърските бюра имат нужда от свой специфичен дизайн, който е по необичаен сравнено с офис бюра, а също така се различават и от техническа гледна точка. Това, разбира се, има своите основания, защото добрите бюра за геймъри трябва да им осигуряват подходящо удобство и функционалност.
Геймърските бюра трябва да бъдат преди всичко с подходящи размери, за да могат да поберат монитор или монитори, когато се използват повече от един, всички периферни устройства, но не само, защото някои геймъри предпочитат компютъра да стои на бюрото, вместо на земята, защото това улеснява почистването, а освен това може да бъде елемент на декорация, имайки предвид, че в днешно време всеки себеуважаващ се геймър има кутия за игрален компютър, която е произведение на изкуството или поне с интересен дизайн.

Геймърското бюро Falcon 1.0 - GS8110 ще бъде идеално допълнение за стаята на всеки начинаещ или напреднал геймър. То има плот за маса, покрит с карбоново покритие, което изглежда страхотно с осветените елементи на персонален компютър, а също така осигурява всичко необходимо за геймъри, тийнейджъри и запалянковци.

Защо си струва да изберете игралното бюро Falcon 1.0 – GS8110?
Бюрото Falcon 1.0 – GS8110 е модерна игрална маса, създадена с помощта на плот от ПДЧ, покрит с карбонова повърхност. Дебелината му е 15 мм, а размерите на цялото игрално бюро са 116x60x75 [cm]. При проектиране на бюрото нуждите на геймърите бяха изключително важни за нас, поради което то има много полезни и интересни функции.
Голямото предимство на предлаганото от нас игрално бюро Falcon 1.0 – GS8110 е наличието на специален рафт за разклонител и система за управление на кабелите, игралните компютри има много от тях и правилното им подреждане значително влияе на естетиката и комфорта. Освен това играчите могат да разчитат на държач за слушалки и държач за чаша и стилен Геймърски Пад. Потребителите на конзоли или просто падове също не са забравени, тъй като това игрално бюро се доставя със стойка за подложка с USB портове за зареждане.

Да не пропускаме, че притежава и LED функция:

M - Активира подсветка по подразбиране. Следващият път, когато натиснете бутона, влизате в режим VOLUME CONTROL (подсветката ще реагира на звука в стаята, колкото по-силен е, толкова по-ярко свети). Третото натискане на бутона изключва LED
C - Смяна на цвета на подсветката