Гейминг бюро SNAKE 1.0

  • Кат. номер: 5902693781127
Цена: 272,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Геймърите са доста специфична група потребители на бюра, които имат специални нужди, следователно да се хвърлите на първото бюро, което видидте с надеждата то да ви свърши работа често не е опция, трябва да изберете бюро направено специално за игри, което ще ви позволи да подредите правилно игралната станция. Разумно и сравнително компактно предложение е бюрото Snake 1.0 – GS8112.

Бюро Snake 1.0 – GS8112 – солиден избор за взискателни геймъри
Масите за игри използвани от геймърите се различават от обикновените бюра в офисите или учебните зали. На първо място, те трябва да са много по-солидни поради факта, че оборудването на играча може да тежи повечко, така че без добра издръжливост игралната маса ще бъде безполезна. При бюрото Snake 1.0 - GS8112 това се осигурява от ПДЧ плот, покрит с карбонова повърхност. Има дебелина 15 милиметра.

Аксесоари за геймъри:
Струва си да имате всичко под ръка по време на по-дълги игрални сесии. Ето защо ние предлагаме бюрото Snake 1.0 - GS8112 в комплект със специално подготвени аксесоари, които значително ще повишат комфорта при по-дълги компютърни сесии. Игралната маса е оборудвана с неща като поставка за слушалки, което ще ви позволи да ги поставите на удобно място, така че да не пречат при използването на бюрото. Поставката за чаша се грижи за хидратацията.
Също така е изключително важно бюрото да може да се поддържа подредено. Поради тази причина заедно с игралното бюро Snake 1.0 - GS8112 предлагаме специална система за управление на кабелите, както и рафт за поставяне на разклонители върху него, който ще бъде лесно достъпен, вместо да търкаля на пода. Плотът може също да се разшири, за да побере повече, като се използват специалните удължители с RGB осветление, които ви позволяват да добавите 8 сантиметра от двете страни на плота, като постигнете уникален цветови ефект по време на игра.

Технически данни на бюрото Snake 1.0:
Бюрото Snake 1.0 е с доста компактен дизайн. Размерите на бюрото са 116 сантиметра ширина, 60 сантиметра дълбочина и 75 сантиметра височина. На бюрото има и подложка за мишка и клавиатура с размер 80х30 сантиметра. Брутното тегло на цялата конструкция е 16 килограма, което е нищожно за толкова здраво бюро и значително ще улесни евентуално транспортиране и пренасяне в жилището и/или офиса.

Инструкция за LED функция:
M - Активира подсветката по подразбиране. Следващият път, когато натиснете бутона, влизате в режим VOLUME CONTROL (подсветката ще реагира на звука в стаята, колкото по-силен е, толкова по-ярко свети). Третото натискане на бутона изключва LED
C - Промяна на цвета на подсветката