Лампа за монитор LEVANO Lightbar 5W с USB Кабел

  • Кат. номер: 5902693792932
Цена: 48,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Лампа за монитор Lightbar ще освети плота на бюрото и фона зад него с два независимо контролирани източника на светлина, отпред и отзад на монитора. Добре обмислената конструкция и минималистичният дизайн правят инсталацията много проста, а работата – истинско удоволствие. Просто поставете лампата върху вашия монитор и я свържете с включения USB-C кабел.

Осигурете си ярка и приятна светлина, която ще ви осигури комфорт по време на работа и ще ви позволи да се отпуснете, докато четете или играете вечер. Благодарение на функционалния контролер в предната част на лампата, можете да регулирате цвета и интензитета независимо за двата източника на светлина.

Здраве и добър вкус

Комфорт, ергономичност, здраве или просто визуална стойност - причините са много. Всеки от тях е подходящ за работа или игра, докато се грижите за зрението си.

Просто седнете, всичко вече работи

Не е нужно да се притеснявате за повторно настройване на температурата и яркостта на светлината. Например - ако ви е по-удобно да работите само с предния сегмент на лампата и изключите задното осветление - устройството ще запомни настройката ви и след рестартиране ще включи само един източник на светлина. Задължителна функция за всеки, който цени комфорта и времето.

Мощност

5W

Цветна температура

3000~6000K

Захранване

5V/1A (USB-C)

CRI

Ra>80

Цвят

черен

Материал

Алуминиеви/ABS/пластмасови елементи

Размер (Д x Ш x В)

42*4*9.1см