Механизъм за електрическо бюро LEVANO Black

  • Кат. номер: 5902693801535
Цена: 329,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Рамка LEVANO System Control Електрически регулируемата рамка от серията Control е уникален модел, който предлага много предимства, като същевременно радва с атрактивна цена.

Това е идеалният избор, ако решите да си направите „Custom“ бюро, което съчетава широка функционалност с комфорт и безупречна естетика. Дизайнът на рамката Control Series ще Ви позволи да съвместите бюрото във всеки интериор, независимо дали изграждате стилен кът за игри, офисното си пространство или заслужен кът за училищният отличник.. Благодарение на техниката на прахово боядисване, рамката запазва цвета си и радва очите много дълго време. Изберете плот според вашите нужди. Можете да закрепите плот с ширина от 120 до 150 см и дълбочина 60-80 см към рамката. Благодарение на плавното регулиране на височината от 70 до 112 см, можете лесно и бързо да настроите бюрото според вашите предпочитания, а трите бутона за памет в контролера ще ви позволят да запазите височините, които обичате да използвате най-много. Благодарение на ниския диапазон, започващ от 70 сантиметра, рамката от серията Control също е фантастична основа за пространство за учене на деца - мебелите растат с тях и благодарение промяна в размери на бюрото няма недостиг на място с времето - какъвто е случаят с мебелите, предназначени за деца.
Готово Вашата нова работна станция за работа и забавление е готова за ползване.
Горната граница на височината от 112 сантиметра (увеличена с дебелината на плота) позволява на повечето хора да работят удобно в изправено положение, а регулирулирането на рамката и товароподемността до 70 килограма осигуряват големи възможности за организиране на ергономично работно място. С рамката Control Series на LEVANO можете лесно да организирате работното си място с комплект с лаптоп и два монитора на стойка, прикрепени към плота. Самозалепващите се щипки за организиране на кабели, включени в комплекта, помагат да поддържате нещата подредени и да скриете ненужната бъркотия, като същевременно осигуряват естетичен вид на работното място.
Сглобяването е изключително лесно, така че можете да се насладите на новата си мебел възможно най-бързо. Избирайки рамката Control Series от LEVANO, вие избирате качество и функционалност на най-удобната цена.

*Диапазон на регулиране: от 72 - 114 см
*Ширина на плота: от 120 до 150 см (не е включен в комплекта)
*Дължина на плота: от 60 до 80 ​​см (не е включен в комплекта)
*Максимално натоварване: 70 кг
*Скорост регулиране: 1,6 cm/s
*Стоманена, издръжлива структура на рамката
*Прахово боядисани метални елементи