Mеханизъм за електрическо бюро с USB зарядно LEVANO Black

  • Марка: LEVANO
  • Кат. номер: 5902693701538
Цена: 425,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Електрически регулируемата рамка от линията Control Flex + на LEVANO е преди всичко свободата да създадете свое собствено регулируемо бюро. Благодарение на телескопичния дизайн можете да го нагласите спрямо размерите на плота, а не обратното. В зависимост от наличното пространство в стаята или необходимия размер на плота, можете да регулирате ширината на рамката, осигурявайки максимален комфорт и стабилност на бюрото.

Хибридно място за работа или забавление

Рамката Control Flex+ е идеална за плот, изработен по поръчка. Предлага се в два цвята, подходящи за всеки интериор, а техниката на прахово боядисване гарантира дълготраен цвят. Широката гама от настройки на височината позволява удобна работа за хора с различна височина, както в изправено, така и в седнало положение.

Телескопична структура и добре обмислен дизайн

Можете да регулирате рамката преди да закрепите горната част, нейната минимална ширина (между външните ръбове на колоните) е 90 см, а максималното разстояние е 135 см. Благодарение на това можете да изградите много тясно бюро, ако нямате голямо пространство. Може да използвате и плот с ширина 180 см. и няма да ви липсва място за нищо. Можете да спечелите още повече работно пространство, като използвате плот с дълбочина до 80 cm.

Комплектът включва меки, гумени подложки на краката, които перфектно гасят всякакви вибрации и звуци при смяна на височината и осигуряват отлична работа на цялата мебел, дори и при голямо натоварване.

Иновативен контролер Flex+ с USB

Контролерът с функция за показване на текущата височина и запазване на три любими конфигурации е удобен и многофункционален както в офиса, така и за домашно забавление. Оборудван с два USB порта, той ще ви позволи да зареждате вашите устройства или да свързвате осветление, без да заемате порт на вашия компютър.

Предимства:

Можете да съобразите рамката с размерите на вашия плот

Можете да зареждате мобилните си устройства от USB гнездата на контролера

Комплектът включва всички инструменти за сглобяване

С помощта на самозалепващи щипки можете да прекарате кабелите по дъното на плота, като ги направите напълно невидими.

Можете да монтирате контролера навсякъде

Комплект меки вибрационни подложки за краката

Диапазон на регулиране на височината: от 72 до 118 см

Диапазон на регулиране на ширината: от 90 до 135 см

Препоръчителна ширина на плота: от 100 до 180 см

Препоръчителна дължина на плота: от 60 до 80 см

Максимално натоварване: 80 кг