Офис/Gaming бюро с RGB подсветка LEVANO Spectra Series BLACK

  • Марка: LEVANO
  • Кат. номер: 5902693801511
Цена: 220,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бюро за игри от серията Spectra на LEVANO с RGB осветление, вградено в горната част, е идеалният избор за изграждане на Gaming зоната. Благодарение на своята стабилна и издръжлива конструкция с издръжлив плот, той не се страхува дори от най-интензивните игри. Рамката на бюрото е конструирано с подсигуряващи странични пречки, които много ефективно стабилизират цялото бюро и предотвратяват странични движения.

Серията Spectra е с практично оборудване и е чудесна основа за модерна игрална среда - комплектът включва два отвора за прокарване на кабели под плота, кука за слушалки и поставка за чаша, която може да се монтира от избраната страна на плота във вече подготвените за целта дупки.

Уникалният дизайн с RGB осветление, вградено в плота, му придава уникален характер по време на вечерни игри. Множеството режими за избор ще ви позволят лесно да съчетаете подсветката на бюрото с останалите Ви аксесоари за RGB изживяване.

Сглобяването на бюрото е изключително лесно, така че можете да се насладите на новата си мебел възможно най-бързо. Избирайки бюрото от серия Spectra на LEVANO System, вие избирате качество и функционалност на най-удобната цена.


*Височина: 75 см
*Ширина на плота: 113 см
*Дължина на плота: 60 ​​см
*Дебелина на плота: 15 мм
*Максимално натоварване: 70 кг

*Стоманена, издръжлива структура на рамката
*Прахово боядисани метални елементи