Регулируемо офис бюро LEVANO Control Series 140 Бяло

  • Кат. номер: 5902693799023
Цена: 455,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Електрически регулируемото бюро от серията Control на LEVANO е уникален модел, който предлага много предимства и същевременно радва с атрактивна цена. Това е идеалният избор, ако търсите стоящо бюро, което съчетава широка функционалност с комфорт и безупречна естетика.

Бюрото Control Series може да бъде поръчано в три стилни цветови варианта, изпълнени с минималистичен чар: изцяло бяло или изцяло черно, както и във вариант с плот с рустикален завършек върху черна рамка. Това ще ви позволи да съвместите бюрото във всеки интериор, независимо дали изграждате стилен кът за игри, офисното си пространство или заслужен кът за училищният отличник. Благодарение на техниката на прахово боядисване, рамката запазва цвета си и радва очите много дълго време.

Плот за бюро с размери 140 на 60 см, изработен от МДФ с дебелина 15мм, осигурява подходяща работна повърхност и благодарение на готови отвори можете да го прикрепите към рамката мигновено.
Благодарение на плавното регулиране на височината от 72 до 114 см, можете лесно и бързо да настроите бюрото според вашите предпочитания, а три бутона за памет в контролера ще ви позволят да запазите височините, които обичате и използвате най-много.
Диапазонът започва от 72 сантиметра, така че бюрото Control Series е и фантастично място за учене на децата - мебелите растат с тях и благодарение на добре обмислените размери на плота няма недостиг пространство с течение на времето - какъвто е случаят с мебелите, предназначени за малки деца.

Горната граница от 114 сантиметра позволява на повечето хора да работят удобно в изправено положение, а регулируемата рамката и товароносимостта до 70 килограма предоставят големи възможности за организиране на ергономично работно място.
Бюрото Control Series ще работи с два монитора на стойки, прикрепени към плота и всички други аксесоари без никакви проблеми. Освен това скобите за управление на кабелите и отворът за кабели в плота помагат да се поддържа ред и да се скрие ненужната бъркотия, като същевременно се гарантира естетичен вид на работната станция.

Спецификация:

*Диапазон на регулиране: 72- 114 см
*Ширина на плота: 140 см
*Дължина на плота: 60 ​​см
*Дебелина на плота: 15 мм
*Максимално натоварване: 70 кг
*Скорост регулиране: 1,6 cm/s
*Стоманена, издръжлива структура на рамката
*Прахово боядисани метални елементи

Сглобяването на бюрото е изключително лесно, за да можете да се наслаждавате на новата си мебел възможно най-бързо. Избирайки бюрото Control Series от LEVANO System, вие избирате качество и функционалност на най-комфортната цена.